Digital bokningsskärm till mötesrum & konferensrum | STV

Vill du få hjälp med eller veta mer om Digitala bokningsskärmar?

Gör det enkelt att boka mötesrum med en modern digital bokningsskärm. Bokningstavlorna som vi erbjuder är lätta att använda och gör att ni kan nyttja ytorna maximalt, tack vare snabb överblick och tydligt kalendersystem. Slipp stulna mötesrum, avbrutna samtal och tomma rum och få istället smartare användning av arbetsplatsen.

Få en kostnadsfri rådgivning av STV genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

 

 

Kontakta oss för att hitta rätt bokningsskärm

Frigör tid och energi med digital bokningsskärm till konferensrummet! Är du intresserad så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer och hjälper till att hitta rätt lösning. Få kostnadsfri rådgivning genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Bokningsskärm

Digital bokningstavla till mötesrum

Tänk om det fanns ett sätt att snabbt och enkelt få översyn av kontoret och dess mötesrum? Det gör det, tack vare bokningsdisplayer som går att koppla direkt till organisationens kalendersystem!

Våra lösningar använder den senaste tekniken och är enkla att använda. De synkroniserar med den kalender ni föredrar i verksamheten, som till exempel:

  • Office 365 – Outlook
  • G Suite / Google Workspace
  • Microsoft Exchange

Underlätta för möten

Med digital bokning av mötesrum underlättar ni för spontanmöten på arbetsplatsen. Samtidigt kan man helt få bort problemet med rum som står tomma på grund av no-shows, dubbelbokningar, osäkerhet kring vad som är ledigt, och avbrutna möten på grund av missförstånd och dålig översikt.

Enkel konferensrumsbokning med touchskärm

Om ni i nuläget har ett svårhanterligt, gammalt system eller helt saknar bokningspaneler så kommer en modern bokningsdisplay att göra stor skillnad för alla medarbetare och kunder som använder konferensrum. En digital bokningskalender kan dessutom ge användbar statistik över hur rummen nyttjas.

Digital bokning

Så fungerar en rumsdisplay för digital bokning

En rumsdisplay använder sig av en digital bokningskalender för att ge överblick och låta användarna integrera med en touchskärm. Bokningspanelen visar alltså en kalender med bokningar på till exempel dagens datum eller under hela veckan. Där kan man se alla tider som mötesrummet är bokat. Samtidigt går det att kolla systemet via molnet eftersom hårdvaran är kompletterad med mjukvara.

Man nyttjar helt enkelt företagets befintliga kalendersystem /mailsystem, till exempel Outlook eller Google. Genom att koppla ihop det med bokningsskärmarna kan man sedan välja mötestider och göra om- och avbokningar. Smart, smidigt och tidsbesparande för alla.

Kvalitetsvarumärken & användarvänlighet

STV hjälper er med allt från rådgivning till installation och support. Självklart erbjuder vi marknadens bästa varumärken med fokus på användarvänlighet och effektivitet på produkter som håller hög kvalitet. Vi hjälper er att hitta ett digitalt bokningssystem anpassat efter era individuella behov.