Digital whiteboard till arbetsplatsen - Möten som engagerar | STV

Vill du få hjälp med eller veta mer om Digitala Whiteboards?

Med en digital whiteboard kan kreativiteten flöda obegränsat. När du väl har testat på det här verktyget kommer du inte vilja gå tillbaka till en vanlig whiteboard! Rita och anteckna direkt på displayen, samtidigt som du har tillgång till allt innehåll på datorn.

Få en kostnadsfri rådgivning av STV genom att fylla i formuläret eller ring oss direkt på 08-568 441 00

 

 

 

Vill du veta lite mer om digitala whiteboards?

Är du intresserad av att beställa en digital whiteboard till verksamheten? Välkommen att höra av dig för att få en kostnadsfri & oberoende presentation av marknadens olika alternativFyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

digital whiteboard teams

Digital whiteboardtavla för mötesrum, konferensrum

En digital whiteboardtavla är en intuitiv lösning med en mängd användningsområden. Dessutom passar den perfekt både för digitala möten i Teams eller Zoom, och på fysiska möten. Funktionerna höjer kreativiteten och gör det enklare att demonstrera på skärmen så att alla förstår och blir engagerade. Skärmen passar bra till bland annat:

  • Konferensrum
  • Mötesrum
  • Föreläsningssalar och auditorium

Fördelar med digital whiteboard skärm

Det finns flera fördelar med att uppgradera till en digital whiteboard. Precis som med en vanlig display har du tillgång till allt i din laptop eller stationära dator. Det som gör att den här skärmen sticker ut är att du kan rita och anteckna direkt på ytan, precis som med en vanlig whiteboard.

Även pennorna är digitala, vilket gör att det du antecknar på skärmen går att spara ner och delas med deltagarna i efterhand. Skärmarna har flera alternativ för anslutning så att de passar med olika enheter och du får både avancerade funktioner och integrerade lösningar.

Vi erbjuder lösningar för bland annat:

  • Microsoft med tavlan Surface Hub
  • Google med Jamboard
  • Cisco med Webex Board
Digital whiteboardtavla

Deltagare på plats eller på distans

Även deltagare som är med på distans kan se whiteboarden och anteckningarna som görs på den. Det här är en stor fördel på moderna arbetsplatser där allt fler har möjligheten att jobba hemifrån eller på resande fot och väljer att göra det.

Möten, konferenser och föreläsningar blir mer engagerande och kreativa när det går att förstärka det visuella. Oavsett om deltagarna befinner sig på plats eller är med via ett videomöte.

Integrerade lösningar & smarta funktioner

Displayen går bland annat att rotera, du kan välja färg och storlek på pennorna, och därmed visualisera idéer. Anteckningarna går enkelt att sudda ut, precis som på en vanlig whiteboard men utan att det blir någon färg kvar. Möten, inlärning och brainstorming blir helt enkelt roligare och samarbetet enklare med en smart digital arbetsyta!

Investera i en digital whiteboard från 500kr per månad. Fyll i formuläret ovan så får du kostnadsfri rådgivning av en konsult på STV.