Frukostseminarium • STV

Välkommen till frukostseminarium!

Hur ser framtidens möten ut? Ett trendord just nu har blivit ”demokratiska digitala möten” men vad innebär detta i praktiken?

För oss betyder det att ”demokratisk digitalt möte” menas att alla är med på likvärdiga förutsättningar och behandlas jämlikt under mötet. Får medarbetaren som sitter hemifrån uppleva lika synlighet och inkludering som medarbetarna som sitter i konferensrummet? Om inte, hur löser vi det?

Hur suddas glappet ut mellan den som deltar på plats och den som deltar på distans?

Det tänker vi är ett perfekt ämne för ett frukostseminarium och har bjudit in Sofia Edholm som Keynote Speaker. Sofia brinner för frågan om likvärdiga möten och kommer ge oss inspiration och tips hur vi som företag även kan kvalitetssäkra de digitala mötena i framtiden.

  • Frågor som hur får du alla inblandade att känna sig sedda?
  • Hur vet du om alla känner sig sedda?
  • Får alla synas likvärdigt?
  • Får alla komma till tals?
  • Hur kan tekniken underlätta?
  • Vilket ansvar ligger på mötesledaren?

Detta blir några av frågorna vi kommer bearbeta under frukostseminariet den 30 november 2021. Är du intresserad av att delta i detta frukostseminarium? Missa inte LIVESTREAM denna dag! Du har möjlighet att delta online via streamingtjänst som vår samarbetspartner Quickchannel anordnar. Du hittar anmälan nedan för deltagande online.

Detta frukostseminariums anordnare är magasinet Telekom Idag som tillsammans med STV och Cisco står för detta event. Quickchannel ansvarar för livestream och onlineaktiviteten under evenemanget. Det kommer finnas möjlighet för dig som deltar online att ställa frågor till Sofia Edholm och specialister från både STV och CISCO.

Har du frågor om detta evenemang vänligen kontakta STVs marknadsansvarig Sebastian Ring: sebastian.ring@stv.se

Liknande inlägg

2022-08-10

Avtal med Region Stockholm för AV och Videokonferens

2021-11-30

WEBINARET: Det ”demokratiska” videomötet

2021-11-22

Det ”demokratiska” videomötet