Hemmakontor utrustning - teknik för effektivt distansarbete | STV

Vill du skapa en bättre arbetsplats hemma för dina anställda?

Att arbeta hemifrån blir ett allt vanligare alternativ. Men har era medarbetare rätt utrustning för ett effektivt hemmakontor med bra arbetsmiljö? Maximera fördelarna för både personal och verksamheten i stort, genom att förse den personliga arbetsplatsen med bra teknik för videokonferenser och digitala möten.

Få en kostnadsfri rådgivning av STV genom att fylla i formuläret här nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

 

 

 

Vill du skapa en bättre arbetsplats hemma för dina anställda?

Våra experter hjälper gärna till att skapa en hållbar och smart arbetsplats för era medarbetare. Tillsammans kommer vi fram till vad som bäst passar er organisation. Få en kostnadsfri rådgivning genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Hemarbete utrustning

Utrustning för hemmakontoret

En av 2020-talets största trender är möjligheten att arbeta på distans och hemifrån. Det mesta pekar på att hemmakontoret inte bara är en fluga, utan faktiskt är här för att stanna.

Genom att erbjuda varje hemmakontor utrustning med smart teknik skapas de bästa förutsättningarna för ett hållbart distansarbete. Videomöte i Teams, Skype, Zoom eller Google Meet blir ett nöje när bild och ljud håller toppkvalitet och tekniken är enkel att använda.

Distansarbete kräver smart teknik

Långt från alla har emellertid tillgång till modern teknik hemma. För att skapa en trivsam arbetsmiljö krävs bra samarbete mellan chef och medarbetare. Det är arbetsgivarens ansvar att arbetsmiljön är hälsosam även i hemmet, inte bara på kontoret. En investering i era medarbetares hemmakontor kan skapa en bättre arbetsmiljö och samtidigt göra jobbet mer stimulerande tack vare bra tekniklösningar.

Jobba hemifrån teknik

Hemarbete en allt naturligare del

Med dagens moderna lösningar är hemarbete en allt mer naturlig del i ett flexibelt arbetsliv. Det är attraktivt för personalen att kunna sköta arbetet på distans när det passar, samtidigt som det innebär fördelar för arbetsgivaren och samhället.

Resandet minskar, vilket sparar både tid och energi. Många upplever också att de arbetar effektivare hemifrån, och en stor andel tycker att de mår bäst av blandningen mellan att vara på kontor vissa dagar och jobba hemifrån andra dagar.

Jobba hemifrån – vilken teknisk utrustning behövs?

Bra teknik är nödvändigt för att arbetet ska gå så smidigt som möjligt och kommunikationen vara på topp. Teknisk utrustning i form av en laptop och ett par slitna hörlurar är därför inte tillräckligt om arbetsplatsen hemma ska vara hållbar och effektiv. En helhetslösning från STV består av högkvalitativa produkter, bland annat:

  • Kamera för videomöten
  • Skärm för bättre ergonomi och överblick
  • Headset med bra ljud och mikrofon
  • Alternativt en videobar med högtalare och mikrofon inbyggd