Konferensrum som tjänst - hyr konferensutrustning | STV

Vill du veta mer om Konferensrum som tjänst?

Behöver ert företag hyra ljud- och bildlösningar till mötesrum? Hyr konferensutrustning smidigt från oss – vi har modern och lättanvänd teknik som fyller alla funktioner som ni vill ha användning för. Konferensrum som tjänst innebär att vi förser er med en helhetslösning för AV-utrustning, och även teknisk support om det önskas. Så att ni kan fokusera 100% på mötet, konferensen eller föreläsningen.

Få en kostnadsfri rådgivning av STV genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

 

 

Kontakta oss för mer information om konferensrum som tjänst!

Hör gärna av dig till oss för ett kostnadsfritt samtal! Vårt team har stor erfarenhet av att ta fram rätt tekniklösningar utefter varje företags behov. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Hyr konferensutrustning

Hyr konferensutrustning

Ibland passar det bättre att hyra in teknisk utrustning än att köpa den. Med en fast månadskostnad behöver organisationen inte binda kapital eller ta lån som låser kreditutrymmet.

Tillsammans hittar vi den lösning som passar era behov bäst, vad gäller ljus, ljud och bild. Sedan skapar vi ett leasingavtal och levererar samt installerar AV-utrustningen till konferensrummet. Ni kan också känna er trygga med att få eventuell support som behövs för tekniken.

Rätt utrustning till mötesrummet

På en modern arbetsplats sker digitala möten, videokonferenser, onlineföreläsningar och mycket annat som kräver bra och fungerande teknik. Med en skräddarsydd lösning för teknik och konferensutrustning kan alla de här eventen bli mer engagerande och skapa nya möjligheter på arbetsplatsen.

Konferensrum som tjänst inkluderar kompletta system med till exempel:

  • Ljudanläggningar & högtalare
  • Videokonferenskamera
  • Mikrofoner
  • Projektor, skärmar eller filmduk
  • Headsets
  • Trådlöst presentationssystem
Konferensrum som tjänst

Uthyrning AV-teknik till företag

Distansarbete är idag ett naturligt inslag i många verksamheter, liksom flexibilitet på arbetsplatsen. Det är tack vare modern teknik som vi kan jobba på distans, men det ställer också höga krav på att företag har välfungerande utrustning.

Följden av bristande eller gammal konferensutrustning blir ofta störningar i möten och att onödigt mycket tid går åt. Det skapar i sin tur frustration och gör att både effektivitet och engagemang kan krascha hos deltagarna.

Just därför är det av stor vikt att ljud och bild fungerar felfritt och är enkelt att använda, något som allt fler företag inser nyttan med. Ett komplett teknikpaket med en månadshyra är den smidigaste lösningen för att förse lokalen med utrustning som håller toppkvalitet.

Helhetslösning som passar era behov

Utbildningar på distans, videomöten, videokonferenser, onlineseminarier eller presentationer på plats – oavsett era behov ser vi till att hitta ett passande paket. Konferensrum som tjänst gör att ni kan lägga allt fokus på att hålla ett givande möte, så står STV för tekniken.