Integration Mötestjänster - för bättre distansmöten & hybridmöten | STV

Vill du få hjälp med eller veta mer om Integration av olika mötestjänster?

Att ansluta till en videokonferens ska gå snabbt och vara enkelt. Även om man använder fler än en samverkanslösning. Det här kräver dock att alla involverade tjänster kan kommunicera med varandra. STV har lösningar när det gäller integration av mötestjänster.

Få en kostnadsfri rådgivning av STV genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Kontakta oss för bättre digitala möten och få hjälp med att integrera olika mötestjänster till ert kontor

Välkommen att höra av dig till oss för guidning till en lättförståelig och professionell användarupplevelse. Få en kostnadsfri rådgivning genom att fylla i formuläret eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Integration av mötestjänster

Spara tid på videomötena

Tid är ofta en bristvara på arbetsplatsen, både hos chefer och medarbetare. Det som man allra minst önskar är videostrul eller långa anslutningsprocesser, som tar onödig tid och skapar irritation bland alla medverkande.

STV erbjuder därför våra kunder lösningar som gör det enkelt och smärtfritt att ansluta till mötet, även med fler samverkanslösningar än en. Det här innebär att ni kan hålla effektiva videokonferenser inom organisationen eller med klienter.

 

 

mötestjänster online

Smart integrering av flera mötestjänster

Tänk dig att det skulle räcka att komma till mötesrummet någon minut innan starttiden. Bredvid dörren till rummet, på rumspanelen, står det att mötesrummet är bokat i två timmar för just det här mötetInne i rummet vaknar sedan skärmarna till liv och på en styrpanel ser du en stor grön knapp – “Anslut till mötet”. Genom att trycka på denna är mötet sedan igång.  

Systemen kommunicerar med varandra

För att kunna få en sådan här bra upplevelse i dagens mötesrum behöver bakomliggande videotjänster kunna kommunicera väl med andra system. Genom att komplettera med en certifierad så kallad gatewaytjänst kan det egna traditionella videosystemet kommunicera mot molntjänster som Microsoft Teams eller Google Meet. STV hjälper er att skapa en problemfri paketlösning för bättre videomöten genom integrering av mötestjänster.