Account Manager AV och Videokonferens –
Healthcare & Education

Account Manager AV och Videokonferens

STV växer snabbt genom nya affärer och kunder. Vi behöver nu stärka vår organisation med flera nya medarbetare och roller. Tillsättning av Project Manager, Service Delivery Manager, Account Managers, Field Engineer och Solution Specialist sker redan nu löpande. Missa inte din chans att bli en del av ett vinnande team! Ansök idag!

STV är en specialist inom videokonferens och avancerad AV-teknik som erbjuder helhetslösningar som effektiviserar organisationer med hjälp av högkvalitativa lösningar för möten. Vår målsättning är att skapa förutsättningarna för problemfria möten där tekniken möjliggör effektiva arbetssätt oavsett om mötet är på distans eller i ett fysiskt rum.

Till affärsområde Healthcare & Education söker vi nu en Account Manager .

Vem är du?

Är du en duktig affärsman/kvinna som älskar affärer? Tycker du om att möta kunder och hitta lösningar på deras problem? Vill du ha möjligheten att vara med och utveckla STVs affärsområde Healthcare och Education genom att arbeta nära våra kunder.

Som Account Manager i vårt Healthcare & Education Team blir du en viktig del i ett väl sammansvetsat gäng. Våra kunder är främst landsting, sjukhus, universitet och högskolor. Som säljare i vårt team kommer du att möta både läkare, lärare, administratörer och teknisk personal och du skall kunna kommunicera med alla.

Om du dessutom triggar på ord som Multidisciplinära rondrum, Kliniska träningscentra, Inspelning och Distansundervisning så är detta jobbet du väntat på.

Vi tror att du:

  • Har varit framgångsrik inom försäljning i flera år
  • Är en inspirerande person vars energi smittar av sig
  • Erfarenhet inom AV-teknik och videokonferens är meriterande
  • Har en grundläggande förståelse för ekonomi och behärskar Word och Excel
  • Har arbetat med försäljning mot hälso- & sjukvården eller utbildningssektorn

För oss är det också avgörande att vi klickar på ett personligt plan. För att lyckas i rollen och för att trivas hos oss tror vi dessutom att du är en person med humor och glädje som du gärna delar med dig av. Du jobbar för att stänga affärerna enligt prognos, driver självständigt dina projekt med en hög kvalitet och kostnadskontroll. Du triggas helt enkelt av att möta och överträffa kundens förväntningar!

 

Tjänsten är på heltid, fast lön + provision, bil samt bra förmåner. Start enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm men resor över hela landet förekommer så körkort är ett krav.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Tommy Hagström. Ansök direkt på LinkedIn eller genom att skicka ditt CV och en kort introduktion av dig själv till tommy.hagstrom@stv.se.