Account Manager AV och Videokonferens –
Healthcare & Education

Vi har stor efterfrågan på vår kompetens och lösningar och söker därför en Account Manager till affärsområde Healthcare & Education.

Vem är du?

Är du en duktig affärsman/kvinna som älskar affärer? Tycker du om att möta kunder och hitta lösningar på deras problem? Vill du ha möjligheten att vara med och utveckla STVs affärsområde Healthcare och Education genom att arbeta nära våra kunder.

Om du dessutom triggar på ord som Multidisciplinära rondrum, Kliniska träningscentra, Inspelning och Distansundervisning så är detta jobbet du väntat på.

Tillsammans kan vi gå långt!

Vårt affärsområden Healthcare & Education växer och är i behov av en ny driven säljare. Våra kunder är främst sjukhus, universitet och myndigheter. Som säljare i vårt team kommer du att möta både läkare, lärare, administratörer och teknisk personal och du skall kunna kommunicera med alla.

Vi tror att du:

  • Har varit framgångsrik inom försäljning i flera år
  • Är en inspirerande person vars energi smittar av sig
  • Har erfarenhet inom AV-teknik och videokonferens
  • Har en grundläggande förståelse för ekonomi
  • Har arbetat inom hälso- & sjukvården eller utbildningssektorn

För oss är det också avgörande att vi klickar på ett personligt plan. För att lyckas i rollen och för att trivas hos oss tror vi dessutom att du är en person med humor och glädje som du gärna delar med dig av. Du jobbar för att stänga affärerna enligt prognos, driver självständigt dina projekt med en hög kvalitet och missar inga detaljer. Du triggas helt enkelt av att möta och överträffa kundens förväntningar!

Tjänsten är på heltid, fast lön + provision samt bra förmåner. Start enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm men resor över hela landet förekommer så körkort är ett krav.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Vid frågor om tjänsten:

Kontaktperson: Tommy Hagström
E-mail: tommy.hagstrom@stv.se
Telefon: 070-863 35 34

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort introduktion av dig själv till tommy.hagstrom@stv.se