Account Manager AV och Videokonferens –
Privat Näringsliv

Vi har stor efterfrågan på vår kompetens och lösningar och söker därför en Senior Account Manager till affärsområde Privat Näringsliv.

Vem är du?

Vi söker en person som både har teknisk kompetens inom videokonferens och AV samt en mycket god affärsman/-kvinna. En person som kan jobba såväl strategiskt att utveckla våra stora kunder inom privat näringsliv, likväl som tar fram lösningsförslag och genomför demonstrationer av våra lösningar. Att vara kundansvarig på STV kräver en förmåga att på egen hand hålla ihop och driva alla delar i försäljningsprocessen, vilket även inkluderar kontakter och förhandlingar med leverantörer för att hitta bästa lösning för våra kunder både lösningsmässigt och ekonomiskt.

Du behöver vara en person med ledaregenskaper och vana att sälja komplexa lösningar till krävande kunder. Rätt person kommer att få key account ansvar för några av sveriges största bolag. Vi är ett litet team och vi värderar ärlighet, passion och kundfokus oerhört högt.

Vi tror att du:

  • Har en teknisk kompetens och erfarenhet inom AV-teknik, meriterande är erfarenhet av videokonferens
  • Har flera års erfarenhet av systemförsäljning
  • Har förmågan att hantera parallella uppgifter
  • Ett starkt eget driv att nå uppsatta mål
  • Är strukturerad i ditt angreppssett

För oss är det också viktigt att vi klickar på ett personligt plan. För att lyckas i rollen och för att trivas hos oss tror vi dessutom att du är en person med humor och glädje som du gärna delar med dig av. Du jobbar för att lösa problem och driver dina säljprojekt ständigt framåt. Du triggas genuint av att hjälpa våra kunder till rätt lösning.

Tjänsten är på heltid god fast lön + provision samt bra förmåner. Start enligt överenskommelse. Resor förekommer.

Vid frågor om tjänsten:

Kontaktperson: Petter Thorén
E-mail: petter.thoren@stv.se
Telefon: 070-5340103

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort introduktion av dig själv till petter.thoren@stv.se