Project Manager

STV växer snabbt genom nya affärer och kunder. Vi behöver nu stärka vår organisation med flera nya medarbetare och roller. Tillsättning av Project Manager, Service Delivery Manager, Account Managers, Field Engineer och Solution Specialist sker redan nu löpande. Missa inte din chans att bli en del av ett vinnande team! Ansök idag!

STV är en specialist inom videokonferens och avancerad AV-teknik som erbjuder helhetslösningar som effektiviserar organisationer med hjälp av högkvalitativa lösningar för möten. Vår målsättning är att skapa förutsättningarna för problemfria möten där tekniken möjliggör effektiva arbetssätt oavsett om mötet är på distans eller i ett fysiskt rum.

Som projektledare i något av våra team kommer du att vara med från start till mål i stora såväl som små projekt. Du stöttar säljare med din tekniska kompetens. Du koordinerar interna så väl som externa resurser och är vårt ansikte utåt i leveransstadiet mot våra kunder. Du hanterar löpande ändringar i projektet och rapporterar löpande för god ekonomisk uppföljning av projekten. Du är alltså en av våra viktigaste spelare för att lyckas med vår leverans!

För att anta utmaningen tror vi att du:

  • Har några års erfarenhet av projektledning
  • Är en inspirerande person vars energi smittar av sig
  • Har förmågan att hantera parallella uppgifter
  • Har en grundläggande förståelse för ekonomi
  • Teknisk kompetens och erfarenhet inom AV-teknik eller videokonferens är meriterande
  • Certifieringar inom IPMA, PMI och ITIL är meriterande

Det är de formella, viktiga kraven.

Men för oss är det också avgörande att vi klickar på ett personligt plan. För att lyckas i rollen och för att trivas hos oss tror vi dessutom att du är en person med humor och glädje som du gärna delar med dig av. Du jobbar för att lösa problem, driver självständigt dina projekt med en hög kvalitet, kostnadskontroll och missar inga detaljer. Du triggas helt enkelt av att möta och överträffa kundens förväntningar!

STV sitter i nyrenoverade lokaler på Karlsbodavägen i Bromma, där vi erbjuder en tjänst med fast månadslön, tjänstebil samt bra övriga förmåner. Start enligt överenskommelse. Resor förekommer.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Lars Kyhlstedt på telefon: 076-762 60 36

Ansök på LinkedIn eller genom att skicka ditt CV och en kort introduktion av dig själv till rekrytering@stv.se.

I samband med att du skickar en ansökan kommer STV att spara och behandla dina personuppgifter. Vi är måna om att de endast lagras och behandlas i syftet att kunna utvärdera dig som kandidat och att vi följer lagar och vår interna policy för hantering av personuppgifter. Vill du veta mer kontakta dpo@stv.se