Solutions Specialist

STV växer snabbt genom nya affärer och kunder. Vi behöver nu stärka vår organisation med flera nya medarbetare och roller. Tillsättning av Project Manager, Service Delivery Manager, Account Managers, Field Engineer och Solution Specialist sker redan nu löpande. Missa inte din chans att bli en del av ett vinnande team! Ansök idag!

STV är en specialist inom videokonferens och avancerad AV-teknik som erbjuder helhetslösningar som effektiviserar organisationer med hjälp av högkvalitativa lösningar för möten. Vår målsättning är att skapa förutsättningarna för problemfria möten där tekniken möjliggör effektiva arbetssätt oavsett om mötet är på distans eller i ett fysiskt rum.

Som Solution Specialist kommer du att arbete med videokonferensteknik och andra audio-visuella lösningar. Du är en del av ett team som driftsätter, designar kundlösningar och hanterar support inom komplexa tekniklösningar. Du stöttar säven säljare med din tekniska kompetens.

För att anta utmaningen tror vi att du:

  • Har en gedigen kompetens inom videokonferensteknik (tex Cisco, Polycom, Pexip)
  • Har en teknisk kompetens och erfarenhet inom AV-teknik (tex Barco, AMX, Crestron mm)
  • Att ha eller beredd och ta certifieringar inom CCNA, CCNP men även PCVE och SIP.

Kan du dessutom programmera styrsystem, har kunskaper om AV över IP samt HDBaseT-teknik, är det meriterande

Men för oss är det också avgörande att vi klickar på ett personligt plan. För att lyckas i rollen och för att trivas hos oss tror vi dessutom att du är en person med humor och glädje som du gärna delar med dig av. Du jobbar för att lösa problem, driver självständigt dina uppgifter med en hög kvalitet, kostnadskontroll och missar inga detaljer. Du triggas helt enkelt av att möta och överträffa kundens förväntningar.

STV sitter i nyrenoverade lokaler på Karlsbodavägen i Bromma, där vi erbjuder en tjänst med fast månadslön, tjänstebil samt bra övriga förmåner. Start enligt överenskommelse. Resor förekommer.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Göran Tjernberg på telefon: 070-835 42 92

Ansök på LinkedIn eller genom att skicka ditt CV och en kort introduktion av dig själv till rekrytering@stv.se.

I samband med att du skickar en ansökan kommer STV att spara och behandla dina personuppgifter. Vi är måna om att de endast lagras och behandlas i syftet att kunna utvärdera dig som kandidat och att vi följer lagar och vår interna policy för hantering av personuppgifter. Vill du veta mer kontakta dpo@stv.se