Smart Meeting - komplett lösning för framgångsrika distansmöten | STV

Vill du veta mer om mötestjänsten Smart Meeting?

Mötestjänsten Smart Meeting ger företag och organisationer en komplett lösning för problemfria distansmöten och hybridmöten. Ni får alla funktioner som underlättar vid flerpartsmöten, oavsett vilken enhet som deltagarna använder. Dessutom finns vår help-desk tillgängliga under mötet för att hjälpa till med alla eventuella frågor.

Få en kostnadsfri rådgivning av STV genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

 

 

Har du frågor eller vill veta mer? Få kostnadsfri rådgivning av STV!

Välkommen att kontakta STV för att få mer information, priser och rådgivning. Vi har bred erfarenhet av att förse verksamheter med anpassade tekniska lösningar för bättre möten. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Smart meeting

Utmaningar med möten på distans

Vi är många som någon gång har upplevt strul under digitala möten. Tekniken idag skapar möjligheter för möten på distans och hybridmöten, men som vi vet kan den samtidigt vara ett hinder. Detta tar upp dyrbar tid från verksamheten – och frågan många ställer sig är hur man ska samla alla deltagare som har vana vid olika slags program?

Lösning genom komplett tjänst för distansmöten

Varken mötesanordnare eller deltagare har en lätt uppgift när det gäller att anpassa sig till det ”nya normala”. Därför erbjuder STV en komplett mötestjänst som sammankopplar alla deltagare på ett smidigt sätt, utan krav på avancerade tekniska kunskaper. Smart Meeting fungerar som en slags växel som kopplar ihop alla personer till ett enda virtuellt rum och möjliggör smidiga flerpartsmöten.

Smart Meeting – precis som det låter

Ja, precis som namnet indikerar så handlar tjänsten Smart Meeting om att skapa smartare möten. Det innebär högre effektivitet, mer utrymme för kreativa idéer, och helt enkelt en bättre upplevelse för alla deltagare. Resurser kan frigöras i verksamheten när allt är förberett och fungerar klockrent, och när teknisk support dessutom finns att tillgå under pågående möte.

Videomöten

Flerpartsmöte utan krångel

Smart Meeting kopplar samman människor från olika platser till mötet. Men den stora fördelen är att tjänsten sammankopplar deltagarna oavsett vilket kommunikationsverktyg man använder. Några kan befinna sig i ett konferensrum med ett videokonferenssystem, andra på hemmakontor, eller på ett tåg med tillgång till endast sin mobiltelefon.

Oavsett plats och enhet så kan alla snabbt koppla upp sig till mötet med hjälp av enkla instruktioner. Man skapar helt enkelt trygghet för alla användare av tjänsten genom rutiner och inget tekniskt krångel! Smart Meeting används med fördel till bland annat projektmöten, ledningsgruppsmöten, utbildningar, föreläsningar och krishantering.

Tilläggstjänster & help-desk

Med tjänsten får du alla funktioner som är nödvändiga för ett engagerande och lyckat möte på distans eller hybridmöte. Flerpartsmöten kan ske både genom webben och telefon. Beroende på önskemål och behov har vi även ett antal tilläggstjänster som streaming, access och gateway för att kommunicera mot tjänster i molnet.

Utöver allt det här ingår personlig service från vår help-desk som svarar på alla eventuella frågor som kan dyka upp under mötets gång.