Styrsystem som teknisk utrustning till mötesrum, kontor | STV

Vill du få hjälp med eller veta mer om Ljusstyrning & Styrsystem för kontoret?

Att styra ljus, ljus och ventilation med en touchpanel är både tidsbesparande och bra för miljön. Dra ner på elförbrukningen genom att installera ett smart styrsystem i till exempel kontoret eller mötesrummet. En sådan här trådlös teknisk lösning ökar också användarvänligheten för alla medarbetare.

Få en kostnadsfri konsultation av STV genom att fylla i formuläret här nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Kontakta oss kostnadsfritt för att få hjälp och rådgivning om styrsystem och ljusstyrning

Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Touchstyrning

Driftsäker belysningsstyrning sparar tid och energi

Våra styrsystem gör att vardagen blir enklare på arbetsplatsen, oavsett om det gäller konferensrum, kontor, auditorium eller föreläsningssal. Du kan själv kontrollera en rad olika aspekter för tekniken i rummet, beroende på lokalernas behov och användningsområden. Som exempel kan du styra över:

  • Belysning – tänd, släck eller ändra dimmer.
  • Mörkläggning – rulla ned med ett enkelt tryck på touchpanel.
  • Teknik – starta projektorn eller rulla ner filmduken.
  • Ljud & högtalare – höj och sänk volymen.
  • Ventilationen – anpassa den efter antal personer i rummet.

Styrning med touchpanel på kontoret

Med touchstyrning blir vardagen enklare för alla, och man behöver inte oroa sig över att hantera komplicerad teknik. Systemet förenklar nämligen processerna och ökar samtidigt effektiviteten. Du får fullständig kontroll över belysning och annan teknik, allt med en lättanvänd touchpanel som alla kan förstå sig på.

Styrsystem

Skräddarsydda lösningar

Våra kunniga programmerare hjälper till med att designa och skräddarsy tekniska lösningar. Hur skulle era mötesrum se ut om du fick välja? Vi jobbar med styrsystem från världsledande tillverkar som AMX, Creston och Extron. Det gör att du kan känna dig trygg med att få en helhetslösning som lever upp till förväntningarna.

Hög kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet är nämligen de viktigaste punkterna när det gäller alla våra tekniska lösningar.

Vilka behov ska ert styrsystem fylla?

Våra experter på STV ger gärna rådgivning och tar fram förslag som uppfyller era behov. Ett styrsystem med touchpanel och automatiska funktioner, som till exempel att lyset tänds när man kommer in, är ett allt populärare val för dagens moderna kontor. Hör av dig till oss för att diskutera en lösning och få en offert.