Teknisk utrustning till hörsal, auditorium & lärosalar | STV

Vill du få hjälp med eller veta mer om Auditorium / Hörsal?

Kvalitén på ljud, ljus och bild i en hörsal är avgörande för deltagarnas och föreläsarens upplevelse. Utan fungerande och lättanvänd AV-utrustning uppstår snabbt frustration i en föreläsningssal. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen med teknik anpassad efter rummets storlek och behov.

Oavsett användningsområde för rummet så erbjuder vi säkra och användarvänliga tekniska lösningar, inom allt från event till undervisning. Kontakta oss för kostnadsfri konsultation genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Kontakta oss och få hjälp gällande Auditorium och hörsal

Välkommen att kontakta STV för kostnadsfri konsultation eller få en offert och svar på dina frågor om utrustning. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Lärosalar

AV-utrustning för event och föreläsning

Den tekniska utrustningen är a och o för att en konferens, ett event eller en föreläsning ska bli en bra upplevelse i en hörsal. STV erbjuder därför helhetslösningar med all utrustning som ni behöver inom ljud, ljus och bild. Med rätt teknik på plats är ni sedan alltid förberedda och kan frigöra tid till viktigare saker än att fixa med krånglande utrustning!

Vad betyder AV-teknik?

AV-teknik står för audiovisuell teknik. Med det menar man de hjälpmedel som vi använder i videokonferens, digitala möten, undervisning eller andra presentationer. Det här kan omfatta en rad olika tekniska lösningar och produkter, som till exempel:

  • Projektor
  • Mikrofon
  • Interaktiv whiteboard
  • Konferenskamera
  • Ljudsystem och högtalare
  • Skärmar
  • Ljus
Utrustning till hörsalar

Utrustning till hörsal

När det är dags för en föreläsning att äga rum i ska tekniken inte vara ett hinder. Tvärtom, så ska den tekniska utrustningen bidra till ett ännu starkare resultat och höja upplevelsen för föreläsare, deltagare och publik.

Det gäller alltså att hitta rätt ljus- och ljudanläggning till varje enskild hörsal, klassrum eller föreläsningssal. Olika lösningar passar olika ändamål, till exempel om ni behöver ha funktioner för videokonferens och direktsända föreläsningar och event.

Helhetslösningar – teknikutrustning för hörsal

Under många år har STV hjälpt företag och organisationer att installera de bästa lösningarna till mötesrum, kongresser, seminarier, konferenser och föreläsningar. Tekniken möjliggör också för människor att enkelt vara med på distans. Vi hjälper dig att hitta rätt AV-teknik och utrustning som lever upp till alla önskemålen i en hörsal / auditorium.