Mötesrum utrustning - Problemfria möten för moderna arbetsplatser | STV

Vill du ha hjälp med eller veta mer om Mötesrum?

Behöver ni uppgradera arbetsplatsens mötesrum? Eller utrusta nya mötesytor? Kraven på ett mötesrum är idag många. Det blir därmed snabbt tidskrävande att välja all utrustning och sedan installera tekniken på rätt sätt, så att mötesrummet blir enkelt att använda.

Vänd er till våra experter på STV för att få hjälp med hela processen. Tillsammans skapar vi det optimala mötesrummet för era behov. Få en kostnadsfri konsultation genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Kontakta oss direkt för att få hjälp med ditt företags mötesrum

Välkommen att kontakta STV för att få en kostnadsfri konsultation eller offert och svar på dina frågor om utrustning som skapar effektiva mötesrum. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Mötesrum teknik

Mötesrum utrustning: Skräddarsydda lösningar

För våra kunder är både fysiska möten och digitala möten en viktig del i vardagen. Därför är det viktigt att på varje arbetsplats ha konferensrum och mötesrum som är funktionella såväl som inspirerande.

Dessutom ska all nödvändig konferensteknik vara på plats och redo för användning till alla ändamål som kan uppkomma i vardagen. Vår mötesrum utrustning går att skräddarsy, så att den passar in i just er verksamhet.

Underlätta för hybridmöten

STV förser mötesrummet med all teknisk utrusting som ni behöver för smidiga och effektiva möten. Det gäller oavsett om ni träffas via nätet eller håller fysiska möten.

Ofta är dessutom möten idag en blandning av digitalt och fysiskt. Dessa hybridmöten har både fysiska deltagare på plats och deltagare som är uppkopplade via till exempel:

  • Zoom
  • Microsoft Teams
  • Google Meet
  • Skype

I de här situationerna vill man problemfritt kunna starta ett möte där alla är med, oavsett vilken teknik man använder och med vilken mjukvara.

mötesrum

Så skapar vi ett effektivt mötesrum

Utrustningen i ett mötesrum lägger grunden för utvecklande samtal och diskussioner med partners, kunder och medarbetare. Fungerande och användarvänlig teknik är med andra ord en förutsättning för att kunna nå nya lösningar och få kvalitativa möten.

Med det i åtanke gör vi upp en plan som fyller era behov. STV ser till att utrustningen i era mötesytor håller hög kvalitet och är lätt att använda, vilket möjliggör högsta produktivitet i verksamheten.

Användarvänlig konferensteknik för mötesrummet

Tekniken i rummet är inget som användare ska behöva tänka på. Den ska helt enkelt fungera, alltid och till alla situationer. Medarbetare kan räkna med att tekniken som vi installerar är lättanvänd, håller hög kvalitet och är säker.

På STV har vi lång erfarenhet av att bygga problemfria mötesrum. Vi erbjuder både standardiserade och anpassade rum, oavsett om Microsoft, Cisco, Google, Poly eller andra mötestjänster används.

Kontakta oss för ett möte med någon av STVs experter om hur vi kan utveckla mötesytorna.