Mötestjänster • STV

Mötestjänster

Det finns många olika mötestjänster när det gäller distansmöten. Det är viktigt att veta att det finns fördelar och begränsningar hos alla. Bland annat innehåller de lite olika funktioner men framför skiljer det sig åt i hur de kommunicerar med andra mötestjänster.  

Det här är vi på STV duktiga påVåra kunder tar vår hjälp att skapa en mötestjänst som antingen bygger på en enskild plattform, till exempel Cisco, Microsoft, Google eller Zoom, eller väljer en mötesmiljö som kan kommunicera med andra plattformar. Oavsett vilken lösning våra kunder vill arbeta medvet de att vi kommer se till att resultatet blir vad de efterfrågade – problemfria distansmöten.  

Läs mer om de vanligaste mötestjänsterna eller kontakta oss för mer information! 

 

Mötestjänster

Smart Meeting

Smart Meeting är STVs kronjuvel bland mötestjänster där vi erbjuder ett komplett tjänste- och driftserbjudande till våra kunder. Tjänsten innehåller alla de funktioner som behövs för ett framgångsrikt distansmöte. Flerpartsmöten för telefon, webb och video plus tilläggstjänster som streaming-, access- och gatewaytjänster som gör det möjligt att kommunicera mot tjänster i molnet. Perfekt för dig som har hybrida möten. 

Det är enkelt att komma igång. Det ingår dessutom en personlig tjänst där vår helpdesk hjälper till med alla typer av mötesrelaterade frågor och finns tillgänglig under pågående möte. 

Kontakta oss för mer information om vad Smart Meeting kan innebära. Fyll i formuläret genom att trycka på knappen eller ring oss direkt på 020-688 688!

Mötesjänster

Cisco Webex

Cisco är den största tillverkaren av videokonferenssystem. Deras mötestjänst Webex innehåller funktioner och kvaliteter som många användare uppskattar. Det är bland annat möjligt att schemalägga och starta onlinemöten direkt från webbläsare, mobilapp eller videoenhet. Tjänsten har också mycket bra ljud-, video- och innehållsdelning och inga nedladdningar eller plug-ins behövs. Tjänsten kan användas både för kunder som vill bygga på molntjänster eller har behov av interna lösningar.  

Kontakta oss för mer information!

Mötestjänster

Microsoft Teams

Office 365 har tagit världen med storm och det går inte att förneka den stora spridningen av Microsoft Teams som kommer paketerat med O365. Oavsett om våra kunder bygger hela sin mötesprofil på Teams eller bara har behov av att kunna hantera enstaka Teams-samtal, så vänder de sig till oss för att få kostnadseffektiva och säkra helhetslösningar för distansmötena. 

 Vi erbjuder både anpassade lösningar för Microsoft Teams Room och integrationslösningar för traditionell videokonferensteknik. Vår ambition är att det ska vara enkelt för våra kunder att utnyttja marknadens största och bästa videomötestjänster.  

Läs mer om våra lösningar för Microsoft Teams.

Mötestjänster

Google Meet

Google Meet gör det enkelt att starta ett säkert videomöte. Det är bara att ansluta från alla moderna webbläsare eller ladda ned appen för att sätta igång. Presentera affärsförslag, arbeta tillsammans med kemiuppgifter eller träffas bara för att prata en stund. Inbjudna gäster kan delta i videokonferenser online från sina datorer med alla moderna webbläsareingen programvara behöver installeras. De kan också delta på mobila enheter med Google Meet-appenMötestjänsten anpassar sig till nätverkets hastighet så videosamtalet kan hålla hög kvalitet även med lägre nätverkshastigheter. Nya AI-förbättringar ser till att samtalet hörs tydligt även i bullriga omgivningar. 

 STV erbjuder kompletta videokonferensenheter till små, medelstora och stora konferensrum helt integrerade med Google Meet.  

Läs mer om våra lösningar för Google Meet

Mötesjänster

Integration mötestjänster

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att få tiden att räcka till på jobbet. Det som allra minst bör vara på agendan är videostrul eller långa anslutningsprocesser. Vi erbjuder därför våra kunder lösningar som gör det enkelt och smärtfritt att ansluta till mötet oavsett fler samverkanslösningar än en. Det behöver inte vara svårare än att det räcker att komma till mötesrummet någon minut innan mötet. Utanför på rumspanelen står det att mötesrummet är bokat i två timmar för just det här mötetInne i rummet vaknar skärmarna till liv och på en styrpanel visas en stor grön knapp – “Anslut till mötet”. Genom att trycka på knappen är mötet igång.  

Den här mötesupplevelsen i dagens mötesrum kräver att bakomliggande videotjänster har en god förmåga att kommunicera med andra system. Genom att komplettera med en certifierad så kallad gatewaytjänst kan det egna traditionella videosystemet kommunicera mot molntjänster som Microsoft Teams eller Google Meet 

Kontakta oss så guidar vi till en enkel och  professionell användarupplevelse. 

Partners Mötestjänster