Mötestjänster - För bättre distansmöten & videokonferenser | STV

Vill du ha hjälp med eller veta mer om Mötestjänster?

Det finns många olika mötestjänster för att hålla distansmöten online. Därför är det viktigt att välja den lösning som passar just er verksamhet bäst. Bland annat innehåller tjänsterna olika funktioner, men framförallt skiljer det sig åt i hur de kommunicerar med andra mötestjänster.  

Det här är vi på STV experter på. Vänd er till oss för att få hjälp med att skapa en mötestjänst som antingen bygger på en enskild plattform, till exempel Cisco, Microsoft, Google eller Zoom, eller en mötesmiljö som kan kommunicera med andra plattformar. Oavsett vilken lösning ni vill arbeta med kan ni känner er trygga med att resultatet blir det efterfrågade – problemfria distansmöten. 

Få en kostnadsfri rådgivning av STV genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Kontakta oss och få hjälp med vilken/vilka mötestjänster som passar just ditt företag!

Välkommen att kontakta STV för kostnadsfri konsultation eller få en offert och svar på dina frågor om den bästa mötestjänsten för din verksamhet. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Smart meeting

Mötestjänster

Smart Meeting

Smart Meeting är STVs kronjuvel bland mötestjänster – ett komplett tjänste- och driftserbjudande med funktioner som möjliggör ett framgångsrikt distansmöte. Flerpartsmöten för telefon, webb och video plus tilläggstjänster som streaming-, access och gatewaytjänster som gör det möjligt att kommunicera mot tjänster i molnet. Perfekt för dig som har hybrida möten.

Det är enkelt att komma igång och dessutom ingår en personlig tjänst där vår help-desk hjälper till med alla typer av mötesrelaterade frågor, och finns tillgänglig under pågående möte. Läs mer genom att klicka på knappen nedan eller kontakta oss för mer information.

Mötestjänster

Videokonferens Cisco Webex

Cisco är den största tillverkaren av videokonferenssystem. Deras mötestjänst Webex innehåller funktioner och kvaliteter som många användare uppskattar. Det är bland annat möjligt att schemalägga och starta onlinemöten direkt från webbläsare, mobilapp eller videoenhet. 

Tjänsten har också mycket bra ljud-, video- och innehållsdelning och inga nedladdningar eller plug-ins behövs. Både företag som vill bygga på molntjänster eller som har behov av interna lösningar kan använda Cisco Webex.

Mötestjänster

Microsoft Teams

Office 365 har tagit världen med storm och det går inte att förneka den stora spridningen av Microsoft Teams. Oavsett om din organisation bygger hela mötesprofilen på Teams, eller bara har behov av att kunna hantera enstaka Teams-samtal, kan ni vända er till oss för att få kostnadseffektiva och säkra helhetslösningar för distansmöten. 

Vi erbjuder både anpassade lösningar för Microsoft Teams Room och integrationslösningar för traditionell videokonferensteknik. Vår ambition är att det ska vara enkelt att nyttja marknadens största och bästa videomötestjänster. Välj mellan ledande leverantörer av utrustning som Logitech, Poly, Cisco och fler.

Mötestjänster

Google Meet

Google Meet gör det enkelt att starta ett säkert videomöte. Det är bara att ansluta från alla moderna webbläsare eller ladda ned appen för att sätta igång. Presentera affärsförslag, arbeta tillsammans med kemiuppgifter eller träffas bara för att prata en stund. Inbjudna gäster kan delta i videokonferenser online från sina datorer med alla moderna webbläsare, utan installation av programvara.

De kan också delta på mobila enheter med Google Meet-appenMötestjänsten anpassar sig till nätverkets hastighet så videosamtalet kan hålla hög kvalitet även med lägre nätverkshastigheter. Nya AI-förbättringar ser till att samtalet går att höra tydligt även i bullriga omgivningar. 

STV erbjuder kompletta videokonferensenheter till små, medelstora och stora konferensrum helt integrerade med Google Meet.  

Mötestjänster

Integration mötestjänster

Videokonferenser och digitala möten blir snabbt tidskrävande om inte tekniken är på topp. Utrustning som inte fungerar eller långa anslutningstider skapar frustration hos deltagarna. STV har därför lösningar som gör det enkelt att ansluta till distansmöten – också när man använder flera olika samverkanslösningar.   

För effektiva möten på distans måste bakomliggande videotjänster ha god förmåga att samverka med andra system. Det sker genom en certifierad gatewaytjänst, så att det egna traditionella videosystemet kan kommunicera mot molntjänster som Microsoft Teams eller Google Meet

Partners Mötestjänster