Videokonferens / Digitala möten • STV

Videokonferens / Digitala möten

Idag är möjligheten att hålla digitala möten på distans en allt viktigare del av funktionen i mötesrummen. Medarbetaren som arbetar hemifrån, konsulten i USA och samarbetspartnern i andra änden av landet, är med som aktiva deltagare men på distans. Att inte behöva resa sparar både tid och pengar och det minskar klimatpåverkan. Videokonferensmöjligheter med hög kvalitet ökar dessutom effektiviteten i ett möte.

Det här är STVs område. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med just detta. Vi har lösningar från alla de stora aktörerna på marknaden; Cisco, Microsoft, Google och Poly. Idag går det även att få mycket bra lösningar med Bring Your Own Device/Meeting concept när många med olika mötestjänster deltar.

Videokonferens / Digitala möten

Lösningar från Cisco

Cisco har en ny och omfattande portfölj med enklare, smartare och mer praktiska samarbetslösningar. Kombinationen av produkter och programvara kopplar samman det virtuella och fysiska mötesrummet. Det skapar en mötesupplevelse som omedelbart för människor samman, inifrån och utanför företaget, i säkra arbetsytor. Kontinuerligt lagarbete när som helst, var som helst. 

Lösningarna innebär en ny nivå av videomöteskvalitet för allt från små konferensrum, så kallade. ”huddle rooms” till stora konferensrum och hörsalar. Cisco erbjuder stabila lösningar både för de som föredrar att hålla samtalen on premise , inom företaget , likväl för de som står inför skiftet till molnet. STV hjälper våra kunder att maximera nyttan med Ciscos videoinfrastruktur.

Videokonferens  / Digitala möten

Microsoft Teams

På STV hjälper vi våra kunder att föra in kraften hos Microsoft Teams i mötesrummenDet innebär att de via en central touch panel kan påbörja möten med ett tryck, få ljud och video i HD-kvalitet och dela innehåll med både deltagare i rummet och fjärrdeltagare. Enkelt och problemfritt.

Lösningar med från olika tillverkare, alla med kvalitet i ljud och bild anpassas för rummets storlek och våra kunders samarbetsbehov. Vi är leverantörsoberoende. 

Videokonferens  / Digitala möten

Google Meet

För de av våra kunder som använder Google som e-post- och kalenderklient, kan Google Meet videokonferenslösningar vara en bra lösning, då Google Meet integrerar helt med Googleapplikationer. STV erbjuder färdiga paketeringar för små, mellanstora och stora konferensrum. Vi hjälper även till med problemfria möten för större lokaler som hörsalar, auditorium, personallounge etc, baserad på Google Meet videokonferenslösningar.  

Google Meet videokonferensenhet kopplar upp mötet på sekunder, med hög kvalitet i bild och ljud. Det i Google Calendar bokade mötet syns direkt på såväl touch skärmen på bordet som på skärmen i rummet. Mötet är igång med en enkel knapptryckning.  

Videokonferens / Digitala möten

Lösningar från Poly

Poly erbjuder en bred produktserie för att möta många olika samarbetsbehov för olika plattformar, till exempel traditionell video, Microsoft, Zoom, Blue Jeans, etc. Lösningarna inkluderar allt från professionella USBtillbehör för att skapa Bring Your Own Devicerum, till kompletta rumssystem, avancerade kameror, infrastrukturlösning och inte minst interoperabilitetslösningar mellan olika plattformar. Poly är en leverantör som är cerfierad av Microsoft att erbjuda interoperabilitet med Microsoft Teams. 

Utforska Polys utbud på egen hand. https://www.poly.com/se/sv 

Videokonferens / Digitala möten

Bring Your Own Device-lösningar

Idag finns ett flertal stora mötestjänster som Microsoft Teams, Google Meet, Cisco Webex och Zoom, men även ett stort antal något mindre aktörer. Detta kan bli utmanande om användare får inbjudningar från flertalet av dessa mer eller mindre regelbundet. STV erbjuder därför kvalitativa lösningar för ”Bring your own Meeting”, det vill säga man tar med sig datorn in i mötesrummet och ansluter till rummets videokonferenslösning. Mötet ”körs” från datorn men ljud och bild utnyttjar den professionella tekniken i rummet. Vi har lösningar som är anpassade för det lilla rummet såväl som de största – trådlöst heller med kabel!

Kontakta oss för att diskutera hur era Bring your own Meeting rum kan se ut.

 

Partners Videkonferens