Videokonferens / Digitala möten • STV

Vill du få hjälp med Videokonferens / Digitala möten?

Idag är möjligheten att hålla videokonferens och digitala möten en viktig del av funktionen i mötesrummen. Till exempel är medarbetaren som arbetar hemifrån, konsulten i USA och samarbetspartnern i andra änden av landet alla aktiva deltagare, men på distans. Att inte behöva resa sparar som följd både tid och pengar, och minskar klimatpåverkan. Videokonferensmöjligheter med hög kvalitet ökar dessutom effektiviteten i ett möte.

Att tillhandahålla användarvänliga videokonferenssystem är STVs expertområde. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med videokonferensutrustning och har lösningar från alla de stora aktörerna på marknaden; Cisco, Microsoft, Google och Poly. Idag går det även att få mycket bra lösningar med Bring Your Own Device/Meeting concept när många med olika mötestjänster deltar.

Fyll i formuläret nedan eller ring oss för kostnadsfri konsultation på

08-568 441 00

Kontakta oss och få hjälp med ditt företags konferenser & digitala möten

Välkommen att kontakta STV för kostnadsfri konsultation eller få en offert och svar på dina frågor om utrustning som skapar effektiva videokonferens. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Videokonferens / Digitala möten

Lösningar från Cisco

Cisco har en ny och omfattande portfölj med enklare, smartare och mer praktiska samarbetslösningar för videokonferens och digitala möten. Kombinationen av produkter och programvara kopplar samman det virtuella och fysiska mötesrummet. Det skapar en mötesupplevelse som omedelbart för människor samman, inifrån och utanför företaget, i säkra arbetsytor. Kontinuerligt lagarbete när som helst, var som helst. 

Cisco videokonferens i små och stora mötesrum

Lösningarna från Cisco innebär en ny nivå av videomöteskvalitet för allt från små konferensrum, så kallade. ”huddle rooms”, till stora konferensrum och hörsalar. Cisco erbjuder stabila lösningar både för de som föredrar att hålla samtalen on premise , inom företaget , likväl för de som står inför skiftet till molnet. STV hjälper er att maximera nyttan med Ciscos videoinfrastruktur.

Videokonferens  / Digitala möten

Videokonferens med Microsoft Teams

STV hjälper er att föra in kraften hos Microsoft Teams i mötesrummenDet innebär att ni via en central touch panel kan påbörja onlinemöten och videokonferens med ett tryck, få ljud och video i HD-kvalitet och dela innehåll med såväl deltagare i rummet som fjärrdeltagare på distans. Kort sagt blir videomötet både enkelt och problemfritt.

Vi anpassar lösningar från olika tillverkare, alla med hög kvalitet i ljud och bild, till rummets storlek och era samarbetsbehov. Vi är även leverantörsoberoende. 

Videokonferens  / Digitala möten

Google Meet

För de av våra kunder som använder Google som e-post- och kalenderklient, kan Google Meet videokonferenslösningar vara en bra lösning. Detta tack vare att Google Meet integrerar helt med Googleapplikationer. STV erbjuder färdiga paketeringar för små, mellanstora och stora konferensrum. Vi hjälper även till med problemfria möten för större lokaler som hörsalar, auditorium, personallounge, och mera, baserad på Google Meet videokonferenslösningar.  

Enkla videokonferenser med Google Meet utrustning

Google Meet videokonferensenhet kopplar upp mötet på sekunder, med hög kvalitet i bild och ljud. Det i Google Calendar bokade mötet syns också direkt, på såväl touch skärmen på bordet som på skärmen i rummet. Mötet är sedan igång med en enkel knapptryckning.  

Videokonferens / Digitala möten

Lösningar från Poly

Poly erbjuder en bred produktserie för att möta alla slags samarbetsbehov för olika plattformar, till exempel traditionell video, Microsoft, Zoom och Blue Jeans. Lösningarna inkluderar dessutom allt från professionella USBtillbehör för att skapa Bring Your Own Devicerum, till kompletta rumssystem, avancerade kameror, infrastrukturlösning och inte minst interoperabilitetslösningar mellan olika plattformar. Poly är en leverantör som är certifierad av Microsoft att erbjuda interoperabilitet med Microsoft Teams. 

Utforska Polys utbud här: https://www.poly.com/se/sv 

Videokonferens / Digitala möten

Bring Your Own Device-lösningar

Idag finns ett flertal stora mötestjänster som Microsoft Teams, Google Meet, Cisco Webex och Zoom, men även ett stort antal mindre aktörer. Detta kan därmed bli utmanande, om användare får inbjudningar från flera av dessa mer eller mindre regelbundet. STV erbjuder därför kvalitativa lösningar för ”Bring your own meeting”, BYOM, det vill säga man tar med sig datorn in i mötesrummet och ansluter till rummets videokonferenslösning. Konceptet kallas också för Bring Your Own Device, BYOD.

Anpassade BYOD lösningar

Mötet ”körs” från datorn men ljud och bild utnyttjar den professionella tekniken i rummet. Vi har lösningar som är anpassade för det lilla rummet såväl som de största – trådlöst eller med kabel! Kontakta oss för att diskutera hur era Bring your own Meeting rum kan se ut.

Partners Videkonferens