Konferensteknik & Teknisk utrustning till Lounge / Matsal | STV

Behöver du hjälp med eller vill veta mer om tekniska lösningar till matsal & lounge för ditt företag?

Har ni behov av tekniska lösningar till matsal eller lounge på arbetsplatsen? Många företag och organisationer nyttjar idag dessa stora ytor till mer än bara lunch och fika. En personallounge med tillgång till modern teknik får många användningsområden. Här finns till exempel möjlighet att hålla livesända kundseminarier, ha afterwork och mingel med härlig musik, belysning och underhållning på tv:n, eller anordna föreläsningar.

Kontakta STV för kostnadsfri konsultation genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Behöver du rådgivning gällande tekniska lösningar för matsal och personalloungen?

Välkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha kostnadsfri rådgivning, eller önskar en offert för er verksamhet. Fyll i formuläret här nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Matsal teknisk utrustning

Användarvänliga tekniska lösningar till matsal & event

Saknar ni användarvänlig AV-teknik och tekniska lösningar till matsal, lounge och annan allmän yta? Med rätt utrustning kan ni skapa en kreativ plats för umgänge, lärdom och inspiration. Men för att de gemensamma evenemangen ska bli lyckade är moderna tekniska lösningar ett måste. Ljus, ljud och bild behöver alltså fungera utan bekymmer när det krävs.

Helhetslösning med konferensteknik till lounge

På STV håller vi oss uppdaterade med det senaste inom branschen. Vi har dessutom lång erfarenhet av att skapa lättanvända lösningar som uppfyller varje enskild kunds specifika behov. Därmed kan vi hjälpa dig att hitta en skräddarsydd helhetslösning med all teknisk utrustning som ni kan behöva.

AV-teknik för stora öppna ytor

Det är bara fantasin som sätter gränser för hur man kan använda en yta med tillgång till AV-teknik i form av ljus-, ljud- och bildlösningar. Med smart teknik till videokonferens och digitala möten blir det enklare än någonsin att anordna intressanta föreläsningar och roliga event. Till exempel hjälper vi er att välja ut och installera:

  • Display som konferensskärm, videovägg, TV
  • Presentationssystem med smidig inkoppling
  • Kamera och videosystem för distansteknik och livesändningar
  • Bring Your Own Device & integrationstjänster
  • Ljudanläggning & högtalarsystem med mikrofon

STV hjälper dig hela vägen med tekniska lösningar till matsal & andra ytor

Vi är inte bara experter på tekniska lösningar, vi är också här för att hålla en god kontakt med dig som kund genom hela processen. Målet är med andra ord att alltid leverera en teknisk lösning som skapar de bästa förutsättningarna. Både vad gäller att enkelt kunna mötas digitalt, och för att möjliggöra många användningsområden för ett rum.