Videokonferens Google Meet - komplett lösning till mötesrum | STV

Vill du hjälp med eller veta mer om Videokonferens Google Meet?

Google Meet gör det enkelt att starta en säker videokonferens. Det är bara att ansluta från en webbläsare eller ladda ned appen för att komma igång. Sedan kan ni presentera affärsförslag, arbeta tillsammans med projekt eller hålla måndagsmöte online. Deltagarna behöver inte installera någon programvara för att vara med i Google Meet videomöten

Mötestjänsten anpassar sig dessutom till nätverkets hastighet så att bild och ljud håller hög kvalitet, även med lägre hastigheter. Nya AI-förbättringar ser till att samtalet hörs tydligt även i bullriga omgivningar.  STV erbjuder kompletta videokonferenslösningar till både små och stora konferensrum, helt integrerade med Google Meet. 

Få en fri konsultation genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Kontakta oss för att veta mer eller få hjälp med Google Meet-lösningar

Välkommen att höra av dig till oss för rådgivning om videolösningar baserat på Google Meet för era mötesytor. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00 för fri konsultation!

Google Meet

Konferensrumslösningar från Asus

Videokonferenssystem för Google Meet från Asus går att anpassa till konferensrum i alla storlekar och behov. På bara några minuter kan du konfigurera ASUS Google Meet-hårdvarupaketet och få kontakt med ditt team, oavsett om de är på en annan våning eller i ett annat land.

Med en skarp HD-video 1080p vidvinkel kamera som har brett synfält kan du utan problem ha möten i större rum med den optiska zoomen som möjliggör bra inzoomning av till exempel en whiteboard i rummet.

Asus är internationellt kända för sina tekniklösningar och har inte varit sena med att utveckla sina produkter för att möta behovet av bra distansmöten.

 

Kommande nyhet:

All-in-one touchscreen Google

Missa inte vår senaste nyhet för effektiva möten. Googles all-in-one 65 tums LCD skärm levererar kristallklar bild som låter dig se ansikten och innehåll som om du var i samma rum. Monitorn kan placeras på väggen eller enkelt förflyttas. Den är designad för att göra dina möten inkluderande, interaktiva, bekväma och med högsta kvalitét.

Google Meet

Konferensrumslösningar från Lenovo

En annan ledande leverantör på marknaden är Lenovo. Bland deras utbud kan du välja mellan tre alternativ av grundlösning, beroende på hur verksamhetens mötesrum ser ut: små, medelstora eller stora rum.

Google Meet Series One Room Kits från Lenovo är kompletta paket, klara att ansluta till en bra skärm.

Varje paketering innehåller ett grundsystem med anpassade monteringsalternativ, plus en kombination av upp till sex andra komponenter som varierar beroende på rumsstorlek. Komponenterna inkluderar smart kamera eller smart kamera XL, samt fjärrkontroll eller touch-kontroll.

Partners Videokonferens Google Meet