Videokonferens Google Meet - komplett lösning till mötesrum | STV

Videokonferens Google Meet

Google Meet gör det enkelt att starta en säker videokonferens. Det är bara att ansluta från en webbläsare eller ladda ned appen för att komma igång. Sedan kan ni presentera affärsförslag, arbeta tillsammans med projekt eller hålla måndagsmöte online. Deltagarna behöver inte installera någon programvara för att vara med i Google Meet videomöten

Mötestjänsten anpassar sig dessutom till nätverkets hastighet så att bild och ljud håller hög kvalitet, även med lägre hastigheter. Nya AI-förbättringar ser till att samtalet hörs tydligt även i bullriga omgivningar.  STV erbjuder kompletta videokonferenslösningar till både små och stora konferensrum, helt integrerade med Google Meet.  

Google Meet

Konferensrumslösningar från Asus

Videokonferenssystem för Google Meet från Asus går att anpassa till konferensrum i alla storlekar. Använd utrustning från Asus i det lilla mötesrummet med en vidvinkel kamera som har brett synfält, eller nyttja ett större rum med den optiska zoomen som möjliggör bra inzoomning av till exempel en whiteboard i rummet.

Asus är internationellt kända för sina tekniklösningar och har inte varit sena med att utveckla sina produkter för att möta behovet av bra distansmöten.

 

Google Meet

Konferensrumslösningar från Lenovo

En annan ledande leverantör på marknaden är Lenovo. Bland deras utbud kan du välja mellan tre alternativ av grundlösning, beroende på hur verksamhetens mötesrum ser ut: små, medelstora eller stora rum.

Google Meet Series One Room Kits från Lenovo är kompletta paket, klara att ansluta till en bra skärm.

Varje paketering innehåller ett grundsystem med anpassade monteringsalternativ, plus en kombination av upp till sex andra komponenter som varierar beroende på rumsstorlek. Komponenterna inkluderar smart kamera eller smart kamera XL, samt fjärrkontroll eller touch-kontroll.

Kontakta oss för mer information

Välkommen att höra av dig till oss för rådgivning om videolösningar baserat på Google Meet för era mötesytor.

Partners Videokonferens Google Meet