Videokonferens Google Meet • STV

Videokonferens Google Meet

Google Meet gör det enkelt att starta ett säkert videomöte. Det är bara att ansluta från alla moderna webbläsare eller ladda ned appen för att sätta igång. Presentera affärsförslag, arbeta tillsammans med kemiuppgifter eller träffas bara för att prata en stund. Inbjudna gäster kan delta i videokonferenser online från sina datorer med alla moderna webbläsareingen programvara behöver installeras. De kan också delta på mobila enheter med Google Meet-appenMötestjänsten anpassar sig till nätverkets hastighet så videosamtalet kan hålla hög kvalitet även med lägre nätverkshastigheter. Nya AI-förbättringar ser till att samtalet hörs tydligt även i bullriga omgivningar. 

 STV erbjuder kompletta videokonferensenheter till små, medelstora och stora konferensrum helt integrerade med Google Meet.  

Google Meet

Konferensrumslösningar från Asus

Videokonferenssystem för Google Meet från Asus kan anpassas för konferensrum i alla storlekar.

Använd i det lilla mötesrummet med en kamera med brett synfält, eller utöka till större rum med den optiska zoomen som möjliggör bra inzoomning t.ex. av en whiteboard i rummet.

Kontakta gärna oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med videolösningar baserat på Google Meet för era mötesytor.

 

Google Meet

Konferensrumslösningar från Lenovo

Välj mellan tre alternativ av grundlösning beroende på era rum: små, medelstora eller stora rum. Google Meet Series One Room Kits från Lenovo är kompletta och klara att ansluta till en bra skärm. Varje paketering innehåller ett grundsystem med anpassade monteringsalternativ plus en kombination av upp till sex andra komponenter som varierar beroende på rumsstorlek. Komponenterna inkluderar smart kamera eller smart kamera XL, fjärrkontroll eller touch-kontroll.

Kontakta oss för mer information om hur ni kan nyttja lösningarna i era konferensrum.

Partners Videokonferens Google Meet