Privat Näringsliv • STV

Vad kan vi göra för det
Privata Näringslivet?

Våra kunder vill kunna mötas för att spåna idéer, gå igenom budgetar och förhandla även när medarbetarna arbetar hemifrån eller kunder och samarbetsparters finns på andra platser. De behöver lösningar och funktioner som gör olika former av distansmöten minst lika effektiva som ett fysiskt möte och de vill inte behöva lägga tid på krånglande teknik. De vet att vi kan hjälpa dem med det och mer därtill. Vi håller koll på alla nya lösningar som den tekniska utvecklingen gör möjliga för mötesrummet, det fysiska såväl som det digitala. Vi arbetar med alla de främsta teknikplattformarna, till exempel Cisco, Microsoft, Google eller Zoom och kommunikationen dem mellan.

På STV lägger vi kraft på att kunna erbjuda lösningar som fungerar och är enkla att använda för alla. Vi kallar det problemfria lösningar.

Få en kostnadsfri rådgivning av STV genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Kontakta oss och få hjälp med ditt företags konferenser & digitala möten

Välkommen att kontakta STV för kostnadsfri konsultation eller få en offert och svar på dina frågor om utrustning som skapar effektiva videokonferens & möten. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Privat näringsliv

Den moderna arbetsplatsen

Trenden för den moderna arbetsplatsen är ett arbetssätt utan fasta platser där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt för avsedd arbetsuppgift. Öppna mötesplatser för samverkan och tysta platser för koncentration. Det ger en flexibel, kreativ och stimulerande arbetsmiljö för medarbetare som i ökad utsträckning är mobila, digitala och självstyrande.

Utvecklingen ställer krav på effektivt teknikstöd. Den kräver problemfria och säkra möjligheter att mötas digitalt, AI-funktioner för individanpassade upplevelser och säkra IoT-enheter för bra utnyttjande av lokaler.

Det här är STVs expertområde. Vårt fokus är att skapa enkla och problemfria tekniklösningar för våra uppdragsgivare.

Privat näringsliv

Mötestjänster

Det finns många olika mötestjänster när det gäller distansmöten, det finns utmaningar hos alla, både funktionellt, men framför allt hur de kan kommunicera med andra mötestjänster. STV är en specialist och hjälper er till problemfria möten oavsett om ni vill bygga enskilt på en plattform som t.ex. Cisco, Microsoft, Google eller Zoom. Ser ni även behovet att kunna kommunicera mellan mötestjänster har vi erfarna specialister som skapar bästa möjliga lösning för er! 

Kontrollrum teknik

Privat näringsliv

Verksamhetsnära tillämpningar

På STV har vi genom lång erfarenhet och gott samarbete inom många olika branscher utvecklat enkla och problemfria tekniska lösningar för en mängd specifika verksamhetsnära tillämpningar. Lösningar som på olika sätt skapar stora mervärden och utveckling, bland annat genom att öka patientsäkerheten och förbättra såväl rättssäkerhet som den demokratiska processen.
Läs mer om våra verksamhetsnära tillämpningar här.

Privat näringsliv

Tjänster

Att köpa in professionell AV-utrustning är en investering för verksamheten! För att nyttja investeringen på bästa möjliga sätt erbjuder STV tjänster och specialistkompetens inom en rad områden. Det gäller allt från förstudie och konsultation inför ett projekt, till helhetsansvar inkluderat projektledning, installation, programmering, driftsättning samt service och support. Maximera nyttan av din gjorda investering genom att nyttja specielistkompetensen hos STV.

Case Euro Accident

Euro Accident arbetar för en friskare och tryggare värld