Videovägg till företag - Få experthjälp för rätt lösning | STV

Vill du få hjälp med eller veta mer om Videoväggar?

Videovägg är ett verkningsfullt sätt att nå ut med budskap. Tack vare det så monterar företag och organisationer videoväggar i till exempel entré och reception för att nå ut till kunder, eller i konferensrum och lounge där användningsområdena är många. Välj mellan LED-moduler eller flera skärmar i ett rutnät. Vi bidrar gärna med expertis för att hitta rätt lösning.

Få en kostnadsfri rådgivning av STV genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss på 08-568 441 00

 

 

STV hjälper er välja rätt videovägg

Kontakta oss kostnadsfritt för mer information, pris och rådgivning från våra experter. Vi hjälper även till med installation av produkterna, och teknisk support om det skulle uppstå problem eller frågetecken. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

videovägg

Videoväggar till företag

Det är ingen slump att allt fler företag investerar i videoväggar. Begreppet videoväggar betyder produkter som man monterar när en enskild TV inte är stor nog, utan man vill ha något mer iögonfallande. På engelska brukar man kort och gott säga ”video wall” eller ”display wall”.

Det går att välja mellan att antingen montera flera skärmar i ett rutnät som tillsammans bildar en stor display, eller att använda allt mer populära led-moduler. Dessa LED-videoväggar skapar en storskärm helt utan synliga kanter.

Flera användningsområden

En storbildsskärm har flera olika vanligt förekommande användningsområden. Såväl inom organisationen för medarbetarna, som för att nå ut till kunder med marknadsföring och budskap.

Bland annat använder våra kunder produkterna som informationsskärmar eller digitala skyltar för reklam. De passar också utmärkt under videokonferens och videomöten tack vare att man får en riktigt bra överblick över alla deltagare. Samma gäller för distansutbildning och föreläsningar online, då alla deltagare i rummet tydligt kan se föreläsaren på storbild.

Verksamheter väljer till exempel att installera videovägg på följande ställen:

  • Reception / entré
  • Möteslokaler / konferensrum
  • Inne på själva kontoret
  • Lounge / matsal
  • Kontrollrum
Videoväggar till företag

Videovägg Samsung, LG, Barco, NEC

STV samarbetar med kända tillverkare som Samsung, LG, Barco och NEC. All teknisk utrustning som vi säljer och installerar håller därmed hög kvalitet, oavsett vilken lösning som är bäst för er verksamhet. Målet är att erbjuda en skräddarsydd lösning som ger förutsättningar till bättre prestation och högre trivsel på arbetsplatsen.

En bättre bildupplevelse i företaget

En högupplöst storbildsskärm tar upplevelsen till nästa nivå och kan bidra till att förbättra arbetsmiljön för all personal. Beroende på användningsområde och lokal så finns det olika mått och egenskaper på skärmarna. Det går dessutom att välja mellan att visa olika bilder på varje enskild skärm eller att ha en stor bild över hela ytan.

Sammanfattningsvis är en videovägg en smart investering med många ändamål. Oavsett om syftet är marknadsföring, underhållning, information i organisationen, eller övervakning av företagets lokaler.