Videokonferens Cisco • STV

Videokonferens Cisco

Cisco har skapat en ny och omfattande portfölj med enklare, smartare och mer praktiska samarbetslösningar. Kombinationen av produkter och programvara kopplar samman det virtuella och fysiska mötesrummet, vilket skapar en mötesupplevelse som omedelbart för människor samman, inifrån och utanför företaget, i säkra arbetsytor. Kontinuerligt lagarbete när som helst, var som helst. Upplev en ny nivå av videomöteskvalité i allt från små konferensrum s.k. ”huddle rooms” till stora konferensrum och hörsalar.

Cisco erbjuder stabila lösningar både för de som föredrar att hålla samtalen on premise likväl för de som står inför skiftet till molnet. Vi hjälper er att maximera nyttan med denna högklassiga videoinfrastruktur.

Videokonferens Cisco

Cisco Webex Desk Series

Allt-i-ett Collaboration-enheter för skrivbordet. Använd displayen som bildskärm. Njut av allt-i-ett HD-video och röst, med enhetliga kommunikationsfunktioner som kan ersätta din IP-telefon. Med Cisco Webex Room OS kan du whiteboarda och annotera delat innehåll med pekskärmen.

Läs mer om Cisco Webex Desk Series

Videokonferens Cisco

Cisco Webex Room Series

Intelligenta, lättanvända enheter för alla miljöer. Cisco Webex Room Series är helt integrerad med Webex-plattformen. Dessa intelligenta videosamarbetssystem väcker liv i dina mötesrum. Oavsett om du gör om dina konferensrum eller helt enkelt lägger till huddle spaces, har Webex Room Series videokonferenslösningar för att möta dina behov.

Läs mer om Cisco Webex Room Series

Videokonferens Cisco 

Cisco Webex Board Series

Med Cisco Webex Board (tidigare Cisco Spark Board) kan du trådlöst presentera, whiteboarda, ha videomöte, och till och med annotera på delat innehåll. Webex Board har allt du behöver för teamsamarbete med ett fingertryck. Använd Cisco Webex Teams -appen (tidigare Cisco Spark) för att ansluta med virtuella teammedlemmar via de enheter de väljer. Webex Board finns i tre storlekar-55-tums, 70-tums och 85-tums skärmar-för att täcka alla dina kreativa och behov samarbete från huddle till styrelserummet.

Videokonferens Cisco

Webex Room Panorama – Immersive Telepresence

För det moderna styrelserummet där fokus ligger på mötet. Med elegant design och kraftfull funktionalitet för Cisco Room Panorama samman människor, oavsett om det är över bordet eller över hela världen.

Läs mer om Webex Room Panorama

 

Videokonferens Cisco

Webex Room USB

Anslut din dator till Cisco Webex Room USB och nyttja den mötestjänst du blivit inbjuden till och samtidigt nyttja Ciscos högkvalitativa kamera, ljud och mikrofon.

Läs mer om Webex Room USB

 

Videokonferens Cisco

Webex Desk Camera

Detta är ingen vanlig kamera!

Kör videomöten i full, levande färg från alla ljusförhållanden och få en problemfri videoupplevelse från var som helst med AI-aktiverade funktioner och möjlighet att managera enheterna på distans.

Läs mer om Webex Desk Camera

 

Partners Cisco Videokonferens