Videokonferens Cisco Webex – komplett mötestjänst | STV

Är du intresserad av vilken videokonferens Cisco kan erbjuda?

Cisco har skapat en ny och omfattande portfölj med smartare och mer praktiska samarbetslösningar. Kombinationen av produkter och programvara kopplar samman det virtuella och fysiska mötesrummet, vilket skapar en mötesupplevelse som omedelbart för människor samman, både i och utanför företaget, i säkra arbetsytor. Kontinuerligt lagarbete när som helst, var som helst. Upplev en ny nivå av videomöteskvalité i allt från små huddle rooms till stora konferensrum och hörsalar.

Cisco erbjuder stabila lösningar både för samtal on premise och för verksamheter som står inför skiftet till molnet. STV hjälper er att maximera nyttan med denna högklassiga videoinfrastruktur.

Läs mer eller kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Vill du få hjälp och veta mer om Cisco videokonferenser?

Det finns ett generöst utbud av program för videokonferens idag, varav Cisco är ett av toppvalen. Vi hjälper dig gärna att hitta den lösning som bäst passar verksamhetens behov. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

Cisco är marknadsledande inom videokonferenser. Deras tjänst Cisco Webex är användarvänlig och ger smidiga distansmöten, med en rad funktioner för att maximera såväl produktivitet som kreativitet.

Cisco Webex för bättre videomöten

Hemmakontor, distansarbete, internationella samarbeten och kunder i flera delar av världen – idag finns det stor nytta med och efterfrågan på distansmöten. Att träffa varandra via nätet har som bekant snabbt blivit en naturlig del i våra yrkesliv.

Det här medför krav på bra programvara som ger förutsättningar för smidiga videokonferenser och distansutbildningar. Cisco Webex är ett populärt val för att fylla det behovet.

Videokonferens med användarvänligt utsnitt

Webex förser användarna med smarta funktioner som kan tillföra värde till mötet:

  • Schemalägg möten
  • Inspelning av möten
  • Visa presentationer och dela skärm
  • Starta omröstningar
  • Personligt rum som alltid har samma URL/nummer för inringning

Webex kräver inga nedladdningar eller plug-ins. Deltagarna kan välja mellan att koppla upp sig direkt från webbläsaren, via app i mobilen eller från videoenhet. Cisco jobbar också kontinuerligt med att förbättra funktionerna. Inte minst är användarvänligheten ett plus, liksom hög säkerhet.

Skalbarheten innebär att det går lika bra att hålla möten med ett begränsat antal personer från ledningsgruppen, som ett stort event eller seminarium med flera hundra deltagare. För dessa olika ändamål kan företag sedan välja prisplan efter behov.

Videokonferens Cisco

Cisco möjliggör effektiva digitala möten

Digitalt samarbete kan lätt skapa frustration om man saknar rätt verktyg och förutsättningar. Effektiviteten blir även lidande om deltagarna saknar tydliga rutiner för hur möten på distans ska ske. Med Cisco Webex får du en komplett lösning för effektivare digitala möten med personal, kunder och andra parter som befinner sig på distans.

Cisco Webex Desk Series

Allt-i-ett Collaboration-enheter för skrivbordet. Använd displayen som bildskärm. Njut av allt-i-ett HD-video och röst, med enhetliga kommunikationsfunktioner som kan ersätta din IP-telefon.

Med Cisco Webex Room OS kan du whiteboarda och annotera delat innehåll med pekskärmen. Läs mer om Cisco Webex Desk Series

Videokonferens Cisco

Cisco Webex Room Series

Intelligenta, lättanvända enheter för alla miljöer. Cisco Webex Room Series är helt integrerad med Webex-plattformen. Dessa intelligenta videosamarbetssystem väcker liv i dina mötesrum.

Oavsett om du gör om dina konferensrum eller helt enkelt lägger till huddle spaces, har Webex Room Series videokonferenslösningar för att möta dina behov. Läs mer om Cisco Webex Room Series

Videokonferens Cisco 

Cisco Webex Board Series

Med Cisco Webex Board (tidigare Cisco Spark Board) kan du trådlöst presentera, whiteboarda, ha videomöte, och till och med annotera på delat innehåll. Webex Board har allt du behöver för teamsamarbete med ett fingertryck. Använd Cisco Webex Teams -appen (tidigare Cisco Spark) för att ansluta med virtuella teammedlemmar via de enheter de väljer.

Webex Board finns i tre storlekar-55-tums, 70-tums och 85-tums skärmar-för att täcka alla dina kreativa och behov samarbete från huddle till styrelserummet. Läs mer om Cisco Webex Board Series

Videokonferens Cisco

Webex Room Panorama – Immersive Telepresence

För det moderna styrelserummet där fokus ligger på mötet. Med elegant design och kraftfull funktionalitet för Cisco Room Panorama samman människor, oavsett om det är över bordet eller över hela världen. Läs mer om Webex Room Panorama

 

Videokonferens Cisco

Webex Room USB

Anslut din dator till Cisco Webex Room USB och nyttja den mötestjänst du blivit inbjuden till och samtidigt nyttja Ciscos högkvalitativa kamera, ljud och mikrofon. Läs mer om Webex Room USB

 

Videokonferens Cisco

Webex Desk Camera

Detta är ingen vanlig kamera!

Kör videomöten i full, levande färg från alla ljusförhållanden och få en problemfri videoupplevelse från var som helst med AI-aktiverade funktioner och möjlighet att managera enheterna på distans. Läs mer om Webex Desk Camera

 

Partners Cisco Videokonferens