Videokonferens Microsoft Teams - skapa bättre digitala möten | STV

Vill du få hjälp eller veta mer om Videokonferens Microsoft Teams?

Microsoft Teams är ett populärt val för videokonferens hos företag och organisationer i såväl Sverige som världen. På STV hjälper vi er att föra in kraften hos Microsoft Teams i mötesrummenDet innebär bland annat att du via en central touchpanel direkt kan starta möten, få ljud och bild i hög kvalitet, och visa presentationer för deltagare på distans och i rummet. 

STV är leverantörsoberoende och hjälper er hitta den bästa paketlösningen för videomöten. På den här sidan presenterar vi ledande leverantörer av utrustning för Microsoft Teams. Kontakta oss gärna för närmare rådgivning och pris.

Få fri konsultation av en rådgivare genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00

 

Kontakta STV för Microsoft Teams videokonferenslösningar

STV har många års erfarenhet av att skapa digitala mötesytor anpassade till varje verksamhets behov. Välkomna att kontakta oss för att få hjälp direkt genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-568 441 00 för att boka en demonstration!

Microsoft

Polys lösningar för Microsoft Teams videokonferens

Poly är experter på teknikutrustning till kontorsytor. Bakom bolaget står erfarna Plantronics samt Polycom, som 2019 tillsammans tog namnet Poly. Poly erbjuder en mängd olika rums- och samarbetsalternativ för Microsoft Teams användare. Från personligt kontor till stora konferensrum och hörsalar. Lösningarna säkerställer även enkelhet och hög kvalitet i både ljud- och videoupplevelse. 

För olika storlekar av konferensrum finns  Polys ”end-to-end” lösningPoly Microsoft Teams RoomDen innehåller allt från baslösningen till high end lösningar för styrelserum och hörsalar. 

Poly Studio videobars för Microsoft Teams är också utmärkta alternativ för att ha högkvalitativa Teams möten i små och mellanstora konferensrum.  

Microsoft

Cisco för Microsoft Teams

Den största tillverkaren av högkvalitativa videokonferenssystem, Cisco, har även lösningar för Microsoft Teams. Cisco och Microsoft har ett samarbete som resulterat i långtgående integrationer mellan Teams och Ciscos hela collaboration portfölj.  

Cisco och Teams integration för bättre videomöten

Cloud Video Interop (CVI) är en av de mest centrala produkterna, som med en långtgående integration knyter samman Cisco och Microsoft Teams. Det är bara att använda företagets Cisco videosystem och enkelt ansluta till det bokade Microsoft Teams mötet.   

En annan del av samarbetet mellan Cisco och Microsoft är att man från ett modernt Cisco videosystem kan ansluta direkt in till Microsoft Teams mötet, utan någon gateway alls. Det är alltså bara att vidarebefordra den mottagna Microsoft Teams bokningen till konferensrum som har Cisco videosystem. En grön knapp på touchpanelen gör att man som deltagare direkt kan ansluta in till det bokade Microsoft Teams mötet, enkelt och bekvämt.

Microsoft

Logitech Tap för Microsoft Teams

Den internationellt erkända tekniktillverkaren Logitech har initutiva lösningar för videokonferenser med Teams. Bolaget grundades 1981 i Schweiz och är idag en av de ledande leverantöerna av bland annat webbkameror, högtalarsystem och kompletta lösningar för digitala möten.

Logitech rumslösningar för Microsoft Teams inkluderar allt som behövs för videomöten. Systemet finns tillgängligt i små, medelstora och stora förkonfigurationer. De inkluderar en mini-PC, Logitech-konferenskamera med RightSense™-teknik, PC-montering och Logitech Tap-pekskärmskontroll. 

Paketeringar finns för att passa olika rumstorlekarsmå, mellanstora och stora konferensrum.  

Microsoft 

Crestron Microsoft Teams Room

Crestron erbjuder en komplett produktserie med Microsoft Teams. Lösningar för alla typer av rum som dessutom kan nyttjas till att styra övrig AV teknik i rummet vid behov. 

Styrsystem Crestron till konferensrum

Den amerikanska teknikexperten Crestron tillverkar utrustning speciellt anpassade till konferensrum, mötesytor och hörsalar. Crestron är ledande inom just styrsystem, som möjliggör enkel kontroll över rummet med en touchpanel. Till exempel genom att med en ”touch” rulla ner projektorduk, höja eller sänka volymen, starta projektern eller dämpa belysningen.

Microsoft 

Moelven Multi Room – Microsoft Teams Edition

Det skandinaviska bolaget Moelven har en anrik historia som tog sin början redan år 1899. Idag levererar Moelven bland annat systeminredning, specifikt tillverkad för kontor.

Ett komplett mötesrum för Teams

Om ni behöver utrusta kontoret med ett mindre mötesrum så är Moelven ett alternativ. Deras färdiga mötesrum Multi Room Teams Edition är nämligen ett kompett hybridmötesrum, anpassat för två personer.

I rummet kan ni starta videokonferens med ett tryck. Ljud och video håller HD-kvalitet och ni kan lätt dela innehåll, både med deltagare i rummet och deltagare på distans. Självklart fungerar rummet också utmärkt som kontorsrum för enskilt arbete och kan utformas efter dina behov. Valet är ditt – möjligheterna är nästintill oändliga.

Ledande leverantörer för videokonferenser