Videokonferens Microsoft Teams • STV

Videokonferens Microsoft Teams

På STV hjälper vi våra kunder att föra in kraften hos Microsoft Teams i mötesrummenDet innebär att de via en central touch panel kan påbörja möten med ett tryck, få ljud och video i HD-kvalitet och dela innehåll med både deltagare i rummet och fjärrdeltagare. Enkelt och problemfritt. 

Microsoft Teams Room systemKvalitet i ljud och bild anpassas för rummets storlek och våra kunders samarbetsbehov. Vi är leverantörsoberoende.  

Läs mer om lösningarna från några av våra leverantörer. 

 

Microsoft

Polys lösningar för Microsoft Teams

Poly erbjuder en mängd olika rums- och samarbetsalternativ för Microsoft Teams-användare som sträcker sig från personligt kontor till stora konferensrum och hörsalar. Lösningarna säkerställer enkelhet och hög kvalitet i ljud- och videoupplevelse. 

För olika storlekar av konferensrum finns  Polys ”end-to-end” lösningPoly Microsoft Teams RoomDen innehåller allt ifrån baslösningen till high end lösningar för styrelserum och hörsalar. 

Poly Studio videobars för Microsoft Teams är också utmärkta alternativ för att ha högkvalitativa MS Teams möten i era små och mellanstora konferensrum.  

Välkomna att kontakta oss för mer information eller för att boka en demonstration.

Microsoft

Ciscos Lösningar för Microsoft Teams

Den största tillverkaren av högkvalitativa videokonferenssystem, Cisco, har även lösningar för Microsoft Teams. Cisco och Microsoft har ett samarbete som resulterat i långtgående integrationer mellan Microsoft Team och Ciscos hela collaboration portfölj.  

Cloud Video Interop (CVI) är en av de mest centrala produkterna som med en långtgående integration knyter samman Cisco och Microsoft Teams. Det är bara att använda företagets Cisco videosystem och enkelt ansluta till det bokade Microsoft Teams mötet.   

En annan del av samarbetet mellan Cisco och Microsoft är att man från ett modernt Cisco videosystem kan ansluta direkt in till Microsoft Teams mötet utan någon gateway alls. Det är bara att vidarebefordra den mottagna Microsoft Teams bokningen till konferensrummet som har Cisco videosystem och ni får grön knapp på touch panelen för att direkt som gäst ansluta in till det bokade Microsoft Teams mötet. Mycket enkelt!

Kontakta oss för mer information och demonstration av lösningarna.

Microsoft

Logitech Tap för Microsoft Teams

Logitech rumslösningar för Microsoft Teams inkluderar allt som behövs för videomöten. Systemet finns tillgängligt i små, medelstora och stora förkonfigurationer. De inkluderar en mini-PC, Logitech-konferenskamera med RightSense™-teknik, PC-montering och Logitech Tap-pekskärmskontroll. 

Paketeringar finns för att passa olika rumstorlekarsmå, mellanstora och stora konferensrum.  

Kontakta oss för mer information och demonstration av lösningarna

Microsoft 

Crestron Microsoft Teams Room

Crestron erbjuder en komplett produktserie med Microsoft Teams. Lösningar för alla typer av rum som dessutom kan nyttjas till att styra övrig AV teknik i rummet vid behov. 

Kontakta oss för mer information och demonstration av lösningarna.

Microsoft 

Moelven Multi Room Microsoft Teams Edition

Multi Room Teams Edition är ett riktigt hybridmötesrum för 2 personer. Påbörja möten med ett tryck, få ljud och video i HD-kvalitet och dela enkelt innehåll med både deltagare i rummet och fjärrdeltagare. Självklart fungerar rummet också utmärkt som kontorsrum för enskilt arbete och kan utformas efter dina behov. Valet är ditt – möjligheterna är nästintill oändliga.

Kontakta oss för mer information och demonstration.

Bildkarusell