Case Euro Accident • STV

Case Euro Accident

Euro Accident arbetar för en friskare och tryggare värld

På Euro Accident vill man bidra till en trygg och frisk värld. Man tror på att människor ska kunna arbeta över hela landet och få ihop sin tillvaro samtidigt som man håller sig frisk och trygg. Mår medarbetarna bra, presterar de bra och företaget går bättre.
Ett led i detta har varit erbjuda medarbetarna en högkvalitativ videokonferenstjänst som gör att samarbetet mellan orterna fungerar utan onödiga resor.

SITUATION OCH UTMANINGAR

Med kontor i Stockholm, Göteborg, Örnsköldsvik, Växjö, Malmö, Köpenhamn och Oslo ställs höga krav på kommunikation och samarbete inom Euro Accident. Ett samarbete som till stor del behöver ske på distans för att uppfylla strategin om en arbetsplats där medarbetarna kan jobba effektivt och ändå hinna med sitt privatliv.

Thomas Petersson, VD Euro Accident: ”Vi tror på att människor skall kunna arbeta, få ihop sina liv och vara friska när de gör det. Resultatet blir vad vi kalla hållbara medarbetare”

Euro Accident hade nyttjat videokonferens sedan tidigare men inte fått tillräckligt med nyttjande och därmed inte de fördelar som de såg framför sig. Euro Accident vände sig då till STV och startade dialogen kring vad som krävs för att nå hela vägen.

LÖSNING OCH RESULTAT

STV’s dialog med Euro Accident har alltid haft det problemfria möten, hög användarvänlighet samt hög kvalitet som ledstjärnor. Det är på detta sätt vi tillsammans har skapat en lösning för Euro Accident och dess medarbetare när det gäller samarbete mellan samtliga orter men också öppnat upp för professionell kommunikation över video med externa parter.

Med dagens lösning – en videomötestjänst baserat på Cisco och Cisco Room-series i mötesrummen är det hög beläggningsgrad på samtliga rum på samtliga orter. Samtliga konferensrum har Cisco-system med en användarvänlig touch panel, rätt utformade rum och nu kan mötet fortgå med just fokus på mötet oavsett om deltagarna är i rummet eller utspritt på flera orter!

Videomöten sker nu inte bara internt inom Euro Accident utan har blivit ett förstaval när det gäller alla möten, även med externa parter som då enkelt ansluter in till Ciscos virtuella mötesrum.

För mer information

Kontakta gärna:

Case Euro Accident

Liknande inlägg

2020-10-28

Case Lagercrantz Group